Oletko kyllästynyt kitkerään kahviin? nyt voit valmistaa aromikkaampaa ja täyteläisempää kahvia vain yhdellä napin painalluksella. Blooming-toiminto automatisoi baristojen suosiman pour over -käsinvalmistusmenetelmän, jossa kahvijauheen annetaan kostua ja ”levätä” noin 30 sekunnin ajan ennen varsinaista suodatusta. Sen ansiosta paahtamisen yhteydessä kahvipapuihin sitoutunut hiilidioksidi vapautuu. Tämä poistaa kahvin kitkeryyden, jolloin kahvin luonnollinen makeus sekä täyteläinen aromi pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Lisäksi täydellinen suodatuslämpötila (92-96 °c), ihanteellinen valmiin kahvin säilytyslämpötila (85 °c) ja optimaalinen suodatusaika (5-7 min.) takaavat täydellisen kahvinautinnon. Käsintehdyn lasikannun tilavuus on 10 kupillista / 1,25 litraa kahvia. Nauti kahvista, jossa on täyteläisempi aromi ja luonnetta!