Käsin valmistettu tumman suklaan patukka mahtavan maukailla manteleilla ja mustikoilla. Yksikään tumman suklaan ystävä ei voi vastustaa tätä maukasta ja terveellistä yhdistelmää.Tämän suklaan valmistaja - Laurence perhe - perusti yhtiönsä vuonna 1922, Thessaloniki kaupungisssa Kreikassa. Siellä he ovat luoneet makeita mestariteoksiansa jo kolmen sukupolven ajan. He valitsevat itse jokaisen valmistamisessa käytettävän ainesosan ja mausteen, näin Laurence perhe säilyttää korkeimman laadun ja parhaan maun.Muuten, tieistkö, että maissa, missä syödään enemmän suklaata, on enemmän Nobelin palkinnon saajia? Joten unohda syyllisyys ja nauti suklaata!Ainekset: tumma suklaa kupertuuri (kaakaokuiva-aineet 61,5%): kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, manteli (10%), mustikka (7%) [mustikat, omenamehutiivite], emulgointiaine: soijalesitiini, aromit: vanilliini. Saattaa sisältää: sulfiittien, gluteenin, maidon, munan, soijapavun, seesamin, maapähkinän, pähkinän jäännöksiä.Säilytys: säilytä korkeintaan 18 °C lämpötilassa.